Pages

Total Pageviews

28 August 2011

The quotes bout life..

If the world is to be healed through human efforts, I am convinced it will be by ordinary people, people whose love for this life is even greater than their fear#


Ya Allah Ya Tuhan ku..permudahkan segala urusan dalam apa jua yg hambamu ini lakukan..walau berbagai dugaan yang harus ditempuh dan dihadap..insyaAllah aku kuat mengharunginya..salam aidilfitri dan salam merdeka kbye#

11 August 2011

MOTIVASI DIRI

Bismillahirrahmanirrahim..

Apa pun masalah hidup korang,seberat apa pun,jgn pernah membuat korang begitu lama terperuk sampai lupa untuk bangkit lagi..jangan sia sia kan hidup korang dan masa korang untuk meratap..so be optimistic! Yakinlah korang boleh bangkit,access dan merangsak maju! :D

07 August 2011

Datang dan Pergi..

Bismillahirrahmanirrahim..
Hi..arini feel tk bape ok..jap nak marah jap cool..biasela org tgh period pain..ahh bkan ni yg aku nk ckp..entry ni untuk kau jgak ye Ayesha Azman..ok listen,aku dah anggap semua ni dah selesai and kita tkda apa lg nak dibicarakan..and aku pn dah anggap yg kita pisah as a bestfren scara baik..need some explanation..berani tk sumpah kalau betul kau tk pnah cite blakang psal aku? Please jgn buat and butakan mata org utk pndang aku buruk..evrything..bersyukur and bruntung dapat kawan jujur and ikhlas cam aku..cewah,wlaupun bukan nak bangga diri tp btul tk apa aku ckp ni? Ko pnah pkr tk sume tu? Kat mana letaknya hati and prasaan aku bila aku dgr ada org tnya kat org lain "shera tu dah tk rpat ngan ayg lg ke?" "tk lah,tatau nape" "ehhh knapa..spatutnya dlm keadaan life shera cmtu dia ptut ada" bila skali jea aku dgr pkataan tu,sebak and trsentuh hati aku bila org lain pn bleh nmpak semua tu..sokay aku pn buat muka tembok..fo sure aku tk nafikan ada jgak yg ckp knapa dia tu lbih pntingkan sgt bf dia..seriously nmpak sgt..ya Allah sumpah aku tk tahan dgr semua tu..last2 sokay,take it easy..anggap jea semua ni dugaan dlm persahabatan..and now i admit it..mmg ni semua dugaan..dah laa..cukup semuanya berlalu dgn baik tnpa ada apa apa persoalan..makin hari makin nampak..aku pn thu ko dah hppy di smping bf..bf jea bleh buat ko hppy and trsnyum lebar..thnks fuad jaga ayg and makes her happy..aku thu ko mkin hppy skrg..sorry to say,even aku dah remove ko and dah tkda apa utk ditengok and baca,dlm diam aku stalk ko jgak sbb nak tgk keadaan life ko skrg mcm mana..and now aku dah puas hti sbb aku dah thu yg ko mkin hppy..bgus lah mcm tu..tkdalah susah hti aku nnt bila dah brjauhan dgn ko..ok fo sure skrg ni aku tk sehappy ko..and fo sure,the latest story aku bru thu td its about my life..tknak ckp pela..sbb aku thu tkda guna nya klau ckp..sbb tu aku kata,tkda sorang pn yg pham aku and tkkan pnah ada yg paham..sbb tu smua aku tanggung sndr..semua org pn ada bf,tp pkr sapa yg lbih pnting bila bf tu tkda..sapa yg kita akan cari dlu bila bf tu tkda..ok aku admit ko lbih knal bf ko dr aku..dats why aku amik jalan untuk undur diri..and bila semuanya dah jd..bru lah evrything nak dipertikaikan kannn..okay,trima jgak..so now,pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee..im beg you..jgn lah ckp lg pasal smua bnda ni..aku dah pnat sgt..tlong laaaaaaa..klau rasa nak kawan ngan aku lg..buat cam biase jea..aku pasti boleh..and jgn buat muka dpan aku..serious aku tk suka..then pleaseee sgtt fham keadaan life aku skrg..ingat kata aku yg pnah aku ckp dkat ko dlu..ingat semuanyaaaaaaa..and ingat,kawan adalah pertama dlm diri aku..dats all..think naiseely..kbyeee..

SELAMAT TINGGAL..

ILY IMY FRIENDS KBYE <3
There was an error in this gadget