Pages

Total Pageviews

04 July 2011

I miss everything about us..

Bismillahirrahmanirrahim..
Hi..hehehhee..arini aku tk gi skola..power kan? Kalau power bgus ar..hmm ksian tk gi dapek gi skola sbb dmam..tanda tanda aku nak demam msty sakit tekak..aku dah agak dah msti nak dmam..dmam rindukan mak ); hm tkpalah..td mak da call,jakgi dia dtg ruma jmpa aku..kekeke..act entry ni aku rindukan kawan aku..walaupun dia bukan sahabat..tp dia still kawan baik bg aku..haaa see..masuk arini bru setahun sengah kita kawan kann ayang..hm seriously rindu..tp mgkin skrg da tk boleh mcm dlu..i have no more time fo us..tkpalahh..nak tgk jela moment slama kitorang bkawan ni..


Sekolahku rumahku..ecewahh :D

Ni ha masa gi jogging..tk ingat la masa bila..ehehe..dah lama sgt tk gi joging sama sama lg..



Ni pun masa gi maulud nabi dekat belakang Kluang Parade :D



Ni masa sama sama main pikci..kekeke..

Ni kat Prime City :D

Ni pun masa gi jmputan kahwin membe (:

Kbye imy kawan (: <3

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget