Pages

Total Pageviews

29 January 2011

sweet memories (;

Haihhh,petang petang macam ni ofkos lah aku bosan kan. bila dah bosan,ofkos lah nak apdet belog ni kan :D ok SWEET MEMORIES ni semua pasal aku dengan kawan kawan aku. bila free kitorang akan spend time sama sama macam ni. jom tengok gambar :D

Ok ni BESTIE aku. my SWEET BESTIE <3 aku salu kena jadi photographer utk dia. satu hari tak bergambar tak sah. kecik jeaa muka nak muatkan dalam camera tu. HAHA :p

gambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambar (:





Ok lepas dah kenyang makan McD. kitoranggg bergalih pergi karaoke pulakk. haihhh macam macam karenah kalau melayan budak budak ni :D



Ok dahh. cukup ni jeaa. aku malas nak show off banyak banyak. nanti orang kata menyanyahh pulak. tapi lantak ahh,ni BLOG aku ;D


memang kita selalu berlaku salah faham antara satu sama lain. tapi apa apa pun korang terbaik bagi aku. berkawan bukan untuk bermusuh. cantik mana korang,buruk mana korang,korang tetap kawan kawan aku. especially AYANG. susah senang kau lah kawan terbaik aku. memang aku tak perfect nak jadi kawan yang terbaik untuk korang,but i'll try the best fo be the best in you'll heart (: <3<3


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget