Pages

Total Pageviews

31 January 2011

sayanggggg ;D

melepaskan rindu. dapat jumpa sekejap pun tak puas. webbie lah kan,apa lagi. HAHA 



ok dapat lepaskan rindu sekejap pun jadi lahh kannn. dah rindu gila gila kan sayanggg :D 
BYE ILOVEYOU 

29 January 2011

sweet memories (;

Haihhh,petang petang macam ni ofkos lah aku bosan kan. bila dah bosan,ofkos lah nak apdet belog ni kan :D ok SWEET MEMORIES ni semua pasal aku dengan kawan kawan aku. bila free kitorang akan spend time sama sama macam ni. jom tengok gambar :D

Ok ni BESTIE aku. my SWEET BESTIE <3 aku salu kena jadi photographer utk dia. satu hari tak bergambar tak sah. kecik jeaa muka nak muatkan dalam camera tu. HAHA :p

gambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambargambar (:





Ok lepas dah kenyang makan McD. kitoranggg bergalih pergi karaoke pulakk. haihhh macam macam karenah kalau melayan budak budak ni :D



Ok dahh. cukup ni jeaa. aku malas nak show off banyak banyak. nanti orang kata menyanyahh pulak. tapi lantak ahh,ni BLOG aku ;D


memang kita selalu berlaku salah faham antara satu sama lain. tapi apa apa pun korang terbaik bagi aku. berkawan bukan untuk bermusuh. cantik mana korang,buruk mana korang,korang tetap kawan kawan aku. especially AYANG. susah senang kau lah kawan terbaik aku. memang aku tak perfect nak jadi kawan yang terbaik untuk korang,but i'll try the best fo be the best in you'll heart (: <3<3


03 January 2011

NEWYEAR CELEBRATE :D

ok HAPPY NEWYEAR 2011. hehe sorry lambat sikit sebab busy. takda masa nak update update ni sume. HAHA. seriously happy sangat dah masuk 2011 ni. hope sume akan brubah. tak macam 2010. bnyak yang pahit. tp sume tinggal kenangan (': THANKSSS sapa yang dah menjadi kesyangan aku pada tahun 2010. KAHKAH ayat macam agasss. ehhh bnyak nak cakap tp malasss. sebab semua dah tinggal kenangan. now nak START OF SOMETHING NEW. SPM wehhh tahun ni. matei lahh nakk :D ok tu jeaa. nak aplod gmbar newyear japp. nak tengok,tengok. taknak MAMPUS kau lahhh. HA HA HA! :D

BESTIES. THE BEST FRIEND I EVER HAD :D ILY BEBEH <3<3  ayangg

YAN BENGONGGG. THANKSS TEMAN AKU MALAM NEWYEAR ('; sofian iskandar

OKAY EEKA. DIA YANG STEADY TEMAN AKU DPD PUKUL 8.30 SAMPAI LAH COUNTDOWN NEWYEAR. HAHA THANKS BEBEH :D eeka diboo

ok dahhh. tu jeaa. malas nak show off bebanyakkk. THANKSSS FO THE GREAT MOMENT.  <3<3
There was an error in this gadget