Pages

Total Pageviews

22 December 2010

forget the past (':


Ok im sorry fo dis. Saya tak percaya yang hubungan saya dengan awak hanya sampai sini jea. Saya tatau keputusan saya ni betul atau tak. But saya rasa better saya buat semua ni sebelum ada rmai lagi yang akan terluka. Saya minta maaf sebab tak dapat nak pertahankan hubungan ni dengan awak. Saya tak kuat mcam orang laen nak hadap sume benda ni. (': Im sorry can't be the best woman fo you. Saya tahu saya memang tak pernah ada dalam hati awak. Saya dah cuba bertahan dengan sume ni tapi saya tak kuat. Saya tahu selama ni sapa saya dalam diri awak and now i know your heart just fo who (': Dari dulu sampai sekarang dia lah yang pertama dalam hati awak (': Baru saya sedar. Saya minta maaf sebab tak nampak sume tu dari dulu. Kalau lah saya tahu sume ni,saya rasa tak mungkin saya akan kenal dengan awak. Mungkin betul apa kawan kawan awak kata,saya ni jahat,saya bukan lah perempuan yang baek untuk awak. But itu terpulanglah pada dorang,mulut dorang. Dorang hanya tahu cakap jea,tapi yang hadap kita berdua (': Ok dorang kata saya yang macam beriya iya sangat sayangg dekat awak tapi awak macam biasa jea,itu mungkin betul sebab saya baru nampak sume tu sekarang. Maaf saya tak pernah sedar semua tu. And maybe ni keputusan yang terbaek untuk awak dan saya dan untuk sume orang lebih lebih lagi kawan kawan awak. Saya tahu dorang sume tak suka saya,but its okay. After dis dorang boleh happy sebab takda saya dalam diri awak lagi. Sume salah saya,sejak saya datang dalam diri awak sume berubah,sume jadi serba tak kena. Sampai hbungan awak dengan kawan baek awak sendiri pun jadi laen. Saya tahu sangat awak sayanggg kan kawan baek awak. But i really really sorry saya tak nmpak sume tu. And now saya rasa keadaan mungkin akan berubah jadi macam dulu sebab takda lagi saya dalam diri awak and i'll happy fo dis (': Saya tak pernah rasa sayang awak pada saya. Saya tak pernah rasa dihargai oleh awak. im sorry im not a perfect woman fo you. Im nothing on you )': Saya sedar tu sume. Saya sedar sejak awal lagi tapi saya cuba untuk buat awak sayangg dekat saya but im failed and im tired with all bout dis. Saya dah betul betul tak kuat nak hadap sume ni sebab saya tahu hati dan perasaan awak mmg bukan untuk saya. Sorry again i can't be evrything fo you and im back off from you )': Saya takkan berharap lagi dekat awak lepas ni (': And thanksss sebab wish birthday saya dengan nama. HAPPY BIRTHDAY SHAHIRA :D itu yang awak wish fo the first and the last. Walaupun hanya sekadar wish happy birthday tapi saya tetap hargai apa saja daripada awak. Itulah last text daripada awak sejak birthday saya. Lepas tu awak lansung tak text saya. Even saya keluar dengan kawan kawan saya tapi dalam hati dan fikiran saya sentiasa ada awak. Maybe awak tak nampak sume tu but sokayy (': Saya harapkan lebih daripada menyebut happy birthday tapi hanya itu jea yang awak ucap untuk saya. Takpalah yang penting awak ikhlas (': One more thing,THANKSSSS cause be my partner selama dua bulan setengah ni. Saya sayanggg awak sangat tapi maaf saya tak boleh nak teruskan sume ni. And untuk kawan kawan awak,terpulang and skati lah nak cakap apa lagi pasal saya. Mulut orang saya taleh tutop (': THANKSSS FOR EVERYTHING NURAKHYAR ISHAK (': Saya undur diri dari hidup awak byee takecare always (';
                                                                              

19 December 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME :D

                                                       dah cukup ceria dah ni :D

yohooooooo :D Happy Birthday to you Shahira (: haha. walaupun tak berapa gembira tapi bermakna lah jugak. anyway Thanksss akim sebab teman aku satu hari ni walaupun tak celebrate my birthday and nothing you can give to me but i really appreciate it. thanksss jgak kat kawan kawan aku. kawan FB. ohhhh tak sangka smpai 185 orang yang wish birthday aku kat FB tuuu. tekojod maak :D HAHA and nothing i can sayy. Thanksss again and again ILEBIUU all <3<3 (;
There was an error in this gadget